15 Eylül 2023 Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup ‘ne olmuştu ya’ diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 15 Eylül Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri… 

Hangi tarihte olacağı net olarak bilinemeyen ancak olmasına kesin gözüyle bakılan olası Marmara depremine yönelik uzmanların ortaya attıkları senaryolar endişe yaratıyor.

NTV’nin meteoroloji editörü olan aynı zamanda da müzisyen olan Gökhan Abur 80 yaşında hayatını kaybetti.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir depoya baskın yapan polis, depremzedelere ulaştırılması gereken yardım kolilerine el koydu. El konulan yardım kolileri çadır kentteki depremzedelere ulaştırılırken, 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde baş, el ve ayakları olmayan bir kadın cesedi sahil kıyısına vurdu. Olayın uzun süre önce meydana geldiği belirlenirken, kadının kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Koronavirüsten bile daha ölümcül olduğu söylenen Nipah virüsü, ilk kez 2018’de görülmüştü ancak son zamanlarda Dünya Sağlık Örgütü’nü (WHO) endişelendiriyor.

İrlanda, AB’nin çocukların kişisel bilgilerinin kullanılmasına ilişkin yasaları ihlal ettiği gerekçesi ile TikTok’a epey tuzlu bir ceza verdi.

Alaçatı sokaklarında 10 korumayla gezen Özcan Deniz’in görüntüleri sosyal medyaya sızdı, o anları gören kullanıcılar olayı büyük goygoya vurdu!

Bir zamanların en çok konuşulan modeli olan Kate Moss’un son hali, görenleri üzdü. Ünlü modelin 49 yaşında olmasına rağmen erken yaşta çökmesi, sevenlerini endişelendirdi.

Her adımı olay olan ve gündemden bir an olsun düşmeyen Merve Boluğur, tatil pozlarını paylaştı… Sosyal medya kullanıcıları yine gönderisinin altında toplandı!

İbadete açılan Ayasofya Cami’nin olası bir Marmara depreminde yıkılabileceği ihtimali üzerinde duruluyordu. Özellikle minarelerinin tehlike altında olduğu bildirilen Ayasofya Camii’ide güçlendirme çalışmaları yapılacağı ortaya çıktı. Tadilatın 50 yıl süreceği iddiası gündem olurken konuya ilişkin açıklama geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x