Bu Altcoin Fırladı! Balina ise Satmaya Başladı!

Kripto para sektörü, bugün lider kripto para birimi Bitcoin‘in değer kaybıyla sarsıldı. Ancak, BTC hakimiyetindeki düşüş, bazı altcoin projeleri üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor. Özellikle Bakery Swap ekibinin dün duyurduğu BRC-20 odaklı launchpad, BAKE tokenında yaşanan sert yükselişleri beraberinde getirmişti.

Bitcoin’in Değer Kaybının Etkisi

Bugün itibariyle Bitcoin, kademe kademe değer kaybediyor. Ancak, Bitcoin hakimiyetinde yaşanan düşüş, piyasadaki bazı altcoin projelerini olumsuz yönde etkiliyor. BTC’nin değer kaybına rağmen hakimiyetini koruması, alternatif kripto paralarda dalgalanmalara neden oluyor.

Bakery Swap’in BRC-20 Launchpad Duyurusu

Bakery Swap ekibi, dün itibariyle BRC-20 odaklı bir launchpad oluşturduklarını duyurdu. Bu duyuru, BRC-20 hype’ı ile birlikte BAKE tokenında sert yükselişlere neden oldu. Ancak, bu hızlı yükselişin ardından altcoin BAKE, bugün %15’lik bir değer kaybı yaşadı.

Balina Satışları ve BAKE Tokenındaki Etkisi

Look On-Chain’in paylaştığı bilgilere göre, BAKE‘in en büyük üçüncü sahibi olan dev bir balina, fiyatlar zirveye ulaştıktan sonra Gate.io borsasına 4,38 milyon adet BAKE (1,4 milyon dolar değerinde) yatırdı. Bu balina şu anda 19,48 milyon adet BAKE (6,25 milyon dolar değerinde) tutuyor. Balina satışlarıyla birlikte BAKE, önümüzdeki süreçte bu büyük portföyü de satarsa, daha sert düşüşlere maruz kalabilir.

Özetle, kripto para piyasasında yaşanan değer kayıpları, Bitcoin’in etkisiyle birlikte özellikle altcoin projelerinde dalgalanmalara yol açıyor. Bakery Swap’in BRC-20 odaklı lansmanı ve BAKE tokenındaki balina satışları, yatırımcıları dikkatli olmaya çağırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x