Eski çingene burcu: Doğum tarihine göre kendiniz hakkındaki tüm gerçeği antik burçlardan öğrenin


KASE (21.01 – 19.02)

Bu işaret, aceleci seçimlerden kaçınan düşünceli ve temkinli insanları karakterize eder. Bunlar, her kararını dikkatle tartan, sakin ve kendine güvenen bireylerdir. Bunların arasında pek çok hayırsever, filozof ve öğretmen bulabilirsiniz.

BİLGE (20.02 – 20.03)

İşaretin temsilcileri, yabancıların dünyalarına girmesine izin vermeyen çalışkan, ciddi ve kapalı insanlardır. Bu gerçeğe rağmen etraftaki insanlar çekilerek ondan yayılan sakinliği ve bilgeliği hissediyorlar. Bu dönemde doğanlar karakter olarak bir kayaya benzerler, aynı derecede güvenilir ve yıkılmaz oldukları ortaya çıkar.

HANÇER (21.03 – 20.04)

Hançer amacını tamamen hızlı ve fazla düşünmeden hareket eder. Bu işaretin altında, duygusal eğilimleri nedeniyle sıklıkla kendilerine sorun çıkaran dürtüsel doğalar doğar. Önce hançer çıkarırlar ve ancak ondan sonra bunu yapmanın gerekli olup olmadığını düşünürler.

ÇELENK (21.04 – 20.05)

Bu işaret çok hassas, yüce ve sempatiktir. Venok sanata ilgi duyar, insanlara yardım etmeyi sever, ancak bazen duygusal olarak aşırı tepki verir ve önemsiz olaylara aşırı tepki verir. Ayrıca bu dönemde doğan insanlar genellikle lükse düşkün olduklarından kendilerine rahatlık yaratmak için çalışırlar.

ŞAMDAN (21.05 – 20.06)

Şamdanlar bilge, arkadaş canlısı ama çok inatçı insanlardır. Bu son özellik bazen onlara sorun yaratır. Aynı zamanda anında herhangi bir şirketin favorisi haline gelirler. İşaretin en büyük dezavantajı, kendisinin rasyonel ekonomi dediği aşırı sıkılıktır.

ÇARK (21.06 – 21.07)

Çark burcunda doğanlar özgüven problemi yaşarlar. Bu tür insanlar herhangi bir değişiklik yapmayı zor buluyorlar kelimenin tam anlamıyla onları rahatsız ediyorlar. Çark ayrıca başkalarına karşı mantıksız şüpheyle de karakterize edilir. Öte yandan bu işaret, sevdiklerinin mutluluğuna odaklanan iyi aile insanları yapar.

YILDIZ (22.07 – 22.08)

Yıldızlar gerçek hayatta da böyledir; o kadar parlak parlarlar ki başkalarını büyülerler. Bunlar kalabalığa kolayca liderlik eden sanatsal, çekici ve karizmatik insanlardır. Yıldızın doğal manyetizmasına direnmek kesinlikle imkansızdır .

ZİL (23.08 – 22.09)

Akıllı, tutkulu ve her zaman yeni bilgi için çabalamak, bunlar zilin temel özellikleridir. Bu, kararlılık, mükemmel sezgi ve organizasyonla ayırt edilen çok yönlü ve gelişmiş bir kişiliktir.

PARA (23.09 – 22.10)

KILIÇ (23.10 – 21.11)

Bu dünyayı değiştirebilecek güçlü karaktere sahip analistler bu burcun temsilcileridir. Korkusuzdurlar, cesurdurlar, özgüvenlidirler ve yol boyunca her türlü zorluğun üstesinden gelerek ısrarla ilerlemeye devam ederler. Kılıcın gücü strese karşı direnci, zayıflığı ise affetmeye meyilli olmamasıdır.

BALTA (22.11 – 21.12)

Güvenilir ve güçlü bir Balta asla başka birini hayal kırıklığına uğratmaz. Bu, belirli ilkelere göre yaşayan, sorumlu, dürüst ve adil bir kişidir. Ancak bazen böyle bir pozisyon Baltanın kendisine zarar verebilir.

AT NALI (22.12 – 20.01)

At Nalı, mükemmeliyetçilik, mesleki gelişim arzusu ve yeni olan her şeye susuzluk ile karakterizedir. Bu insanlar zamanlarının her dakikasına değer verirler ve etraflarında bu kadar çok ilginç şey varken kesinlikle boşa harcamazlar. At nalı her zaman işine ve sevdiklerine adanmıştır.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir