Hepsi İndirimli Uçacak! Biletler Yüzde 50 İndirimli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında imzalanan yeni anlaşma sayesinde, şehit yakınları, gaziler ve aileleri, maluller ve yakınları ile engelliler indirimli bilet alabilecekler.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni anlaşmalarını açıkladı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, THY Genel Müdürlüğü binasında düzenlenen törende imzaları attı.

Bu anlaşma doğrultusunda, tüm şehit yakınları, gaziler ve aileleri, maluller ve malul yakınları ile engelliler indirimli biletlerden faydalanabilecek.

Anlaşmaya göre, şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile maluller ve yakınlarına iç hatlar ve KKTC seferlerinde yüzde 50, dış hatlarda ise yüzde 20 indirim uygulanacak. Engelliler ise iç hatlar ve KKTC uçuşlarında yüzde 20, dış hat uçuşlarında ise yüzde 25 indirimli bilet alabilecek.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, “Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarına iç hat uçuşlarında yüzde 50, dış hat uçuşlarında ise yüzde 20 indirim sunacağız. Bu indirimlerden bugünden itibaren ofislerimiz veya çağrı merkezlerimiz aracılığıyla faydalanabilirler” diye belirtti.

Bakan Göktaş ise, “Engelli bireyler, şehit yakınları ve gazilere yönelik kapsamlı politikalar yürütüyoruz. Bugün imzaladığımız işbirliği protokolü ile hizmetlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu protokolün, engelli bireyler, şehit yakınları ve gazilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x