PYTH Coin ve Bu 7 Altcoin’den Liste Dahil Sıcak Haberler Var!

Pyth (PYTH Coin) Ekosistem Hibe Programını başlattığını duyurdu. Sui, kimlik doğrulama projesi Netki’nin Sui’de yayına gireceğini paylaştı. Binance, NOT’u vadeli işlemlere de ekleyeceğini duyurdu. Ve daha fazlası…

PYTH Coin ve 7 altcoin’den haberler var!

Nubit, Merlin Chain’i entegre etti

Nubit DA kullanan Merlin Chain, Nubit Alpha geliştirme test-net’te resmi olarak yayına girdi. Böylece, kullanıcıların geliştirme ağı üzerinden ilgili verileri sorgulaması mümkün hale geldi. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, 20 Mart’ta Nubit’in Merlin Chain ile bir ortaklık yaptığını duyurdu. Bu işbirliği sayesinde iki taraf Merlin Chain’i Nubit’in Bitcoin yerel DA çözümü ile doğrudan koordine edecek. Böylece yerel L1 varlıkları, kullanıcıları ve protokolleri aracılığıyla Bitcoin’in potansiyelini ortaya çıkaracak.

Pyth (PYTH Coin) ekosistem hibe programı başladı

Pyth Data Association bugün Pyth (PYTH Coin) Ekosistem Hibe Programını başlattığını duyurdu. Bu kapsamda, uygun topluluk üyelerine 50 milyon PYTH Coin hibe sağladı. Bu miktar, cari fiyatla yaklaşık 21,09 milyon dolara eşdeğer. Finansman programı, topluluk üyelerini Pyth Network (PYTH Coin) hakkındaki fikirlerini ve içgörülerini daha geniş Web3 topluluğuyla paylaşmaya ve eğitim ve araştırma programları aracılığıyla gelişimine katkıda bulunmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

Program, topluluk hibeleri, araştırma hibeleri ve geliştirici hibeleri olmak üzere üç kategori içeriyor. Her kategori Pyth Network’un (PYTH Coin) geliştirilmesi ve genişletilmesi için farklı hedeflere odaklanıyor. Program, PYTH Coin tokenlerinin başvuru sahiplerine dağıtımını denetleyecek. Bu tokenler, tedarik ekosistemi büyüme token ekonomisi kategorisinden geliyor. Her üç kategori de tokenlerin kilidini açmak ve kilitlemek için hibe tahsis edecek.

Netki, Sui’de yayına girecek ve DeFi Sentinel’i başlatacak

Sui, kimlik doğrulama projesi Netki’nin Sui’de yayına gireceğini paylaştı. Netki, geliştiriciler için anlaşmaya otomatik olarak uyabilen DeFi Sentinel aracını piyasaya sürecek. Ayrıca, geliştiricilerin karmaşık düzenlemeleri dikkate alarak zaman harcamak zorunda kalmadan büyük etkiye sahip projeler sunmaya odaklanmalarına olanak tanıyacak. DeFi Sentinel, gerçek zamanlı KYC/AML, cüzdan taraması, finansal işlem izleme, menkul kıymet uyumluluğu ve vergi uyumluluğu sağlayacak. Ayrıca, aracı uygulamayı seçen Sui’deki DeFi protokollerine doğrudan entegre olacak.

Sui ayrıca, bu işlevi destekleyen protokoller için kullanıcı katılımını ve kimlik doğrulama sürecini geliştirecek, maliyetleri azaltacak ve Sui DeFi uygulama para yatırma sürecinin uyumluluğunu basitleştirecek olan Netki’nin OnboardID’sini de entegre edecek.

Cumberland Tether’den 20 milyon USDT aldı ve CEX’e yatırdı

On-chain gözlemci LookonChain izlemesine göre, 12 günlük uykudan sonra Cumberland, Tether Treasury’den 20 milyon USDT aldı. LookonChain, daha sonra Cumberland’in bunu bir CEX’e yatırdığını belirtti. Cumberland, 20 Ekim 2023’ten bu yana Tether Treasury’den 5,53 milyar USDT aldı ve CEX’e yatırdı.

Binance sürekli sözleşme NOT USDⓈ-M başlatacak

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Binance bugün Launcpool projesi olan Notcoin’i (NOT) listesine ekledi. Önde gelen kripto borsası daha sonra yaptığı açıklamada NOT’u vadeli işlemlere de ekleyeceğini duyurdu. Bu bağlamda Binance, Vadeli İşlemler Ticaret Platformu’nun 16 Mayıs saat 22:00’de 50 kata kadar kaldıraçla USDⓈ-M NOT daimi sözleşmesini başlatacağını bildirdi.

Core Chain Kiln ile işbirliği yapıyor

Önde gelen Layer-1 Blockchain’lerden biri olan Core Chain, Kiln ile işbirliği yaptı. Bu proje, staking işlemlerini gerçekleştirerek adını çoktan duyurmuştu. Ortaklık, ağın güvenlik ve ademi merkeziyetçiliği güçlendirme taahhüdünün bir parçası. Kiln, kusursuz staking işlemlerine gerçekleştiren kurumsal düzeyde bir doğrulayıcı.

ICP, 3. yıldönümünde iddialı yol haritasını açıkladı

Öncü bir merkezi olmayan Blockchain ağı olan Internet Computer Protocol (ICP), bugün “4. Yıl Internet Computer Yol Haritası”nı yayınlayarak üçüncü yıldönümünü kutladı. Bu yol haritası, ICP’nin Mayıs 2021’deki kuruluşundan bu yana elde ettiği başarıları vurguluyor. Ayrıca, ICP’yi Merkezi Olmayan Yapay Zeka (DeAI) ve Blockchain i birlikte çalışabilirliğinde bir lider olarak kurmak için iddialı planlar ortaya koyuyor.

Oasys, Ripple’ın Ortağı SBI Group’un NFT kolu ile iş birliği yapıyor

Japon fintech devi SBI Group’un bir yan kuruluşu olan SBINFT Market, artık Oasys ekosisteminin hem L1 hem de L2 Blockchain ağlarını destekliyor. Uzmanlar, ortak programın, Oasys’in en etkili Web3 merkezlerinden biri olan Japonya’daki rolüne ivme kazandırmasını bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x