Şevval Sam’dan aşk tarifi


Başarılı oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, geçtiğimiz akşam Girne’de bulunan bir otoelde seyircileriyle buluştu.

Posta gazetesinin haberine göre sahne öncesi totemlerinden bahseden Sam, “Her türlü kötü enerjiye, kazaya, negatif enerjiye kendimi kapatıp, neşeye, güzelliğe kalbimi açıyorum derim. Bu durum da bana yüksel bir sahne motivasyonu sağlıyor” dedi.

‘BENİM İÇİN UNUTULMAZDI’
Sanat hayatının 30. yılında Harbiye Açık Hava’da verdiği konserden de bahseden Sam, “Hayatımda yüzlerce konser verdim. Hepsi her seferinde daha da özendiğim konserlerdi ama bu hayatımın en yüksek enerjili, en unutulmaz konseriydi. Bütün bir 30 yılı temize çektiğim bir konserdi. Annem ile de çok güzel bir düet yaptık. Benim için unutulmazdı.” dedi.

‘HAYATIMI MAHVEDECEK BİR HATA YAPMADIM’
30 yıllık sanat hayatında iyi ki ve keşkelerinden de bahseden Sam, “Çok hatalar yaptım. Düştüm, sonra tekrar kalktım. Başarılı oldum. Başarısız oldum. Hepsi benim için deneyimdi. Keşke yapmasaydım diyecek kadar hayatımı mahvedecek bir hata yapmadım. İnsanların gözü önünde büyüdüm. Bu durum da beni Türkiye’de koca bir mahallede, o mahallenin sevilen yaramaz çocuğu gibi insanların bana bakmasını sağladı. Bu da herkese nasip olmaz” diye konuştu.

‘AŞKSIZ OLMAZ’
Basın mensuplarının “Hayranlarınız da sizi aşk ile seviyor. Hep aşk konuşuyor, Sam’ın aşka bakış açısı nedir? Aşkın tarifi nedir onun için?” sorusuna Sam “Hayatın her aşamasındaki aşka dair kurduğum anlamlar farklıydı. Belli bir olgunluk ve arayış sonucunda aslında aşkın biraz da tek kişilik olduğunu, biraz da dünyevi bir şey olduğunu düşünüyorum. Güçlü kriterler ve güçlü gerekçelerle aşkın sevgiye dönüşmesiyle çok daha kutsallaşıyor. Aşksız olmaz diyorum.” dedi.

Röportaj sonrası sahneye çıkan Sam, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir